Eg ha vore så langt nede i kjellaren at eg aldri trudde eg skulle komme meg opp igjen. I fjor var det verst. Da trudde eg at eg aldri kom meg til å komme meg opp igjen fra den mørke, grusomme kjellaren. Alt va så tåkete rundt meg. Alt va svart og fælt. Mørkt. Ekkelt og kaldt. Men e det ein ting eg ha lært meg opp igjennom åra e det å aldri gi opp. Uansett kor kaldt, tungt, fælt og grusomt livet e i blant, så må ein aldri gi opp. Det gjelde å finne noke positivt i livet. Noke som får deg til å ville stå opp om morgonen.

For meg var det positive brødrene mine, besta og besten, min fantastiske kjæreste, hunden min, vennene mine - og rett og slett livet. Livet e eigentlig ganske fantastisk det i blant, viss ein ser vekk i fra det brutale som har ramma meg ivertfall. Livet e godt. Å kjenne at hjertet dunka e så deilig - for det bevise at du faktisk leve. Å stå opp om morgonen og vite at du ha noken som bryr seg om deg, det e verdt å stå opp for. Å komme seg ut for å trekke inn litt godt med luft e så fantastisk deilig - for ja, ein leve.

Sjølsagt ha eg mine daga der alt e dritt og eg kan grine fra eg står opp om morgonen til eg legge meg. Men det e sunt. Det å grine e faktisk ein del av livets gang det og. Det vise jo berre at kroppen fungera som den skal. Eg har mykje å grina for, men eg føle for å vere sterk av og til. Misforstå meg rett no; det e LOV å grine - for all del, men av og til føles det godt å stoppe grininga, og heller fokusere på noke mykje kjekkare som skal skje/har skjedd. 

Eg prøve kvar dag å motivere andre til å aldri gi opp, men heller prøve å sjå framover. Du leve kun ein gang, så bruk livet godt. Lev livet, gjer det du har lyst til. Drit i rykte og fokuser på det gode i livet. Finn deg gode venne som e til å stole på, finn deg noken som e verdt å stå opp for om morgonen. Sei til dine nærmaste at du e glad i dei kvar dag. Hugs å lev. 

Å miste foreldrene sine e eit forferdelig tap, men det å ikkje kunne leve livet sitt e eit enda verre tap. Ja, det e forferdelig å ikkje ha foreldrene sine som kan passa på deg, men det e mykje verre å ikkje ha eit liv der du kan leva det fullt ut.


Bildet seie meir enn tusen ord. Eg føle meg aleine av og til - men det e jaggu godt å vere litt aleine og.


Ditt navn her
20 år, Aurland. Livsnyter til de grader.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · April 2013 · Desember 2012 · Mai 2012Kategorier


· Hverdag · Love · TankerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits